Experienţă / Parteneri

Experienţa acumulată prin lucrul pe diverse tipuri de site-uri şi realizarea de campanii de promovare online pentru diferite domenii de activitate, se regăseşte în articolele publicate pe site-ul Dezvoltare-site-seo.ro şi pe site-uri de specialitate sau de interes general:

romanian-copywriter1.
,
Romanian Copywriter
, cea mai mare comunitate online de copywriteri și content writeri din România; articole de specialitate publicate în rubrica SEO.
http://romaniancopywriter.ro/author/elena/
.

.
ziua-de-constantaZiua de Constanţa, publicaţie online de ştiri; articole de specialitate publicate în rubrica Ştiinţă, cultură şi tehnică. http://www.ziuaconstanta.ro/autor/elena-ilie.html

.
.

P A R T E N E R I

red-dotRed Dot Media
Cu o experienţă de 13 ani și cu un portofoliu considerabil de clienți mulțumiţi, vă propunem servicii profesioniste de promovare și optimizare web pentru atingerea și depășirea obiectivelor de marketing pe care vi le-ați propus, vânzări și profit.

Împreună contribuim în mod activ la dezvoltarea business-ului dvs. prin elaborarea unei strategii online complexe și performante, menită să vă aducă rezultatele scontate.